Izjava o zaštiti osobnih podataka za korištenje Internetske stranice

Izjava o obvezi informiranja

Mi pridajemo izuzetnu važnost zaštiti vaših osobnih podataka te stoga vaše podatke obrađujemo isključivo na temelju i u skladu sa mjerodavnim propisima (Opća uredba o zaštiti podataka i drugi propisi). U ovim informacijama o zaštiti podataka obavještavamo vas o važnim pitanjima obrade podataka u okviru naše internetske stranice. 

Kolačići

Naša internetska stranica koristi tzv. kolačiće, tj. kratke tekstualne datoteke koje se putem internetskog preglednika pohranjuju na vašem računalu. Kolačiće koristimo da bismo olakšali korištenje naše ponude. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju sve dok ih ne izbrišete. Kolačići nam omogućuju da kod slijedećeg posjeta ponovo prepoznamo vaš internetski preglednik te da poboljšamo prikaz naše stranice. Ukoliko to ne želite, svoj internetski preglednik možete postaviti tako da vas obavještava o postavljanju kolačića i da postavljanje kolačića dopuštate samo u pojedinim slučajevima.

Međutim, moguće je da u slučaju deaktivacije kolačića funkcionalnost naših stranica bude ograničena.

Naziv kolačića

Pohrana

Opis

_ga

2 godine

Koristi se za razlikovanje korisnika (Google Analytics).

_gid

24 sata

Koristi se za razlikovanje korisnika  (Google Analytics).

_gat

1 minuta

Koristi se za reguliranje brzine zahtjeva. Ako je usluga Google Analytics dostupna preko aplikacije Google Tag Manager, taj će se kolačić nazvati _dc_gtm_<property-id> (Google Analytics).

has_js

trajanje posjeta stranici

Koristi se za provjeru da li internetski preglednik koristi Javascript.

Internetska analiza

Naša internetska stranica koristi Google Analytics, uslugu internetske analize koju pruža Google inc. Google-Analytics koristi takozvane „kolačiće“, tj. kratke tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu te omogućuju analizu vašeg korištenja internetske stranice. Na primjer, prikupljaju se informacije o vašem operativnom sustavu, internetskom pregledniku, internetskoj adresi računala, internetskoj stranici na kojoj ste prethodno bili (stranici s koje ste usmjereni) te datumu i vremenu vašeg posjeta našoj internetskoj stranici. Informacije o korištenju naše internetske stranice dobivene putem tih tekstualnih datoteka prenijet će se i pohraniti na poslužitelju tvrtke Google u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će te informacije koristite za procjenu vašeg korištenja naše internetske stranice, za sastavljanje izvještaja za voditelja internetske stranice o njezinoj aktivnosti te za pružanje drugih usluga povezanih s korištenjem internetske stranice ili interneta. Ukoliko je to zakonski propisano ili ako te podatke po nalogu Googlea obrađuju treće strane, Google će te informacije također prenijeti tim trećim stranama. Ti će se podaci koristiti u anonimnom ili pseudonimnom obliku. Detaljnije informacije možete pronaći izravno na Googleu na poveznici: http://www.google.com/intl/de/privacypolicy.html#information.


Za sve korištene usluge tvrtke Google, Inc. vrijedi sljedeće:

Vaši podaci će se makar djelomično obrađivati izvan Europske Unije ili Europske ekonomske zone, odnosno u Sjedinjenim Američkim Državama. Primjerena razina zaštite proizlazi iz odluke Europske komisije, a u skladu s odredbom članka 45 Opće uredbe o zaštiti podataka.

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Obrada podataka odvija se na temelju zakonskih odredbi članka 6. stavak 1. točka a (privola) i/ili točka f (legitimni interesi) Opće uredbe o zaštiti podataka te odredbi Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i drugih mjerodavnih propisa. Pored toga, možete i spriječiti prikupljanje i obradu preko kolačića stvorenih podataka koji se odnose na vaše korištenje internetske stranice (uključujući internetsku adresu vašeg računala) od strane Googlea, i to na način da preuzmete i instalirate dodatak za internetski preglednik koji se može naći na poveznici: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Ovdje možete upravljati postavkama aplikacije Google: https://www.google.com/maps/timeline?pb

Naš interes i razlog obrade osobnih podataka u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (legitimni interesi) je poboljšanje naše ponude i našeg nastupa na internetu. Budući da nam je važna i privatnost naših korisnika, korisnički podaci će se pseudonimizirati te će stajati na raspolaganju isključivo u statističke svrhe.

Vaša prava

U načelu imate pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničenje obrade, prenošenje i na ulaganje prigovora. Ako mislite da se obradom vaših podataka krši zakon o zaštiti podataka ili da su na bilo koji način narušena vaša prava na zaštitu podataka, to možete prijaviti nadležnom tijelu. U Hrvatskoj je to Agencija za zaštitu osobnih podataka. 

Zaštita vaših osobnih podataka je od iznimne važnosti za nas. Vaše podatke zato obrađujemo isključivo na temelju i u skladu sa svim mjerodavnim propisima. U ovim informacijama o zaštiti podataka obavještavamo vas o važnim pitanjima obrade podataka u okviru naše internetske stranice. 

Naši podaci za kontakt

Ako nas kontaktirate putem obrasca na internetskoj stranici ili putem elektroničke pošte, vaši navedeni podaci će u svrhu obrade zahtjeva i u slučaju naknadnih pitanja biti pohranjeni kod nas tijekom šest mjeseci. Te podatke nećemo dijeliti bez vašeg pristanka te ćemo ih koristiti samo interno u svrhu rješavanja vašeg zahtjeva.

Best in Parking d.o.o.
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb (Hrvatska)
E: 01-GCZ-Garaza@bestinparking.hr
W: www.bestinparking.hr